top of page
 • Jeg kan lite/ingenting sjakk, men har lyst å lære. Hva gjør jeg?"
  En ting du kan gjøre er å møte opp på en av våre vanlige klubbkvelder. Så tar vi det derfra ;-). Vi er flere personer som gjerne hjelper deg i gang. Vi har også undervisningskvelder innimellom. Følg med på nettsiden/terminliste for info.
 • Jeg kan litt/mye sjakk, og har lyst å spille med noen. Hvor møter jeg?"
  Jæren Sjakklubb har klubbkveld hver onsdag. Da er det bare å møte opp ;-)
 • Når?
  På terminlisten finner du en oversikt over klubbkveldene. Møt opp kl 18:00 for registrering. Kveldens turnering starter så snart alle er registrert.
 • Hvor?
  A-bygget på Bryne VGS. Vi holder til i personalkantinen i 1. etg. Hvis problemer med inngangsdøren, ring 976 88 571
 • Medlemsskap i Jæren Sjakklubb
  Medlemsskap i Jæren Sjakklubb tegner du ved oppmøte på en klubbkveld. Vi tilbyr ulike typer medlemsskap: * A - Voksne (20+) : 700 kr/år - * A - Junior (under 20 pr 1/1): 350 kr/år B - B-medlemsskap for spillere som er hovedmeldem i annen NSF-klubb: 200 kr/år C - kaffesjakkmedlemsskap : 200 kr/år * D - under 14 pr 1/1: 150 kr/år *) For medlemsskap merket med * så inkluderer det gjeldende kontigent til forbund og krets. Dvs at du blir medlem i Norges Sjakkforbund og vil få tilsendt bladet "Norsk Sjakkblad". Du vil da også kunne delta i "ratede" turneringer (som f.eks. NGP-turneringer). Størrelse på kontigenten fastsettes av årsmøtet.
 • Hvor finner jeg sjakkreglene?
  FIDE's gjeldende turneringsregler (oversatt til norsk) finner du her
bottom of page