top of page

Terminlisten for våren 2020

Terminlisten for våren er nå klar. Den finner du her

Annen info:

- onsdag 15. januar spilles første runde i vårens langsjakkturnering - turneringen fide-rates. Påmelding ved oppmøte. (Må være medlem i en NSF-sjakklubb for å delta - er du hovedmedlem i annen klubb, må du være B-medlem i Jæren Sjakklubb)

- man samler poeng ved å delta på klubbkveldene (bortsett fra langsjakkturneringen og siste klubbkveld) 7 poeng for seier, 6 poeng til nr 2, 5 poeng til nr 3, og ellers 4 poeng. Premiering siste klubbkveld før sommerferien. For å være med i sammendraget, må du være medlem i Jæren Sjakklubb (medlemmer i andre sjakklubber må tegne B-medlemsskap hos oss)

- pokalpremier i langsjakk og vårsammendraget.

- sjokoladeplater i premier til topp 3 i de andre turneringene.

bottom of page