top of page

Invitasjon til oppstart vårsemester

Jæren Sjakklubb inviterer til oppstart av vårsemesteret med lynsjakk - møt opp kl 18:30 onsdag 9. januar. Turneringen er som vanlig gratis, og åpen for alle ! Velkommen til kjente og nye sjakkfjes ;-).

NB : Nytt av året er at vi starter registrering kl 18:30, og kveldens turnering så fort som mulig etter det !

 

Annen viktig informasjon:

- onsdag 16. januar spilles første runde i vårens langsjakkturnering - turneringen fide-rates. Påmelding på turneringsservice eller ved oppmøte onsdag 16. Må være medlem i en NSF-sjakklubb for å delta - er du hovedmedlem i annen klubb, må du være B-medlem i Jæren Sjakklubb)

- man samler poeng ved å delta på klubbkveldene (bortsett fra langsjakkturneringen og første og siste klubbkveld) 7 poeng for seier, 6 poeng til nr 2, 5 poeng til nr 3, og ellers 4 poeng. Premiering siste klubbkveld før sommerferien. For å være med i sammendraget, må du være medlem i Jæren Sjakklubb (medlemmer i andre sjakklubber må tegne B-medlemsskap hos oss)

- pokalpremier i langsjakk, hurtigsjakk og poengsammendraget.

- sjokoladeplater i premier til topp 3 i de andre turneringene.

 

bottom of page